08CHOREOGRAPHY1-superJumbo

Koreografálás és Fellépések

Tánctermünk kiváló koreográfusa Valc Szabolcs felbérelhető különböző alkalmak, események, show-k és műsorok szervezésére, koreográfiák összeállítására. Az ő személye garancia a színvonalas műsorhoz! Szabolcs 20 éves versenytáncos múlttal rendelkezik, aki tapasztalatával hozzájárul különböző műsorok, események sikeréhez. Készített már koreográfiát énekeseknek és zenekaroknak, divatbemutatókhoz és színpadra állított számos táncelőadást is. Ő volt a koreográfusa és vezető táncosa a 2012-es év Csillag Születik műsorában látható döntős tánccsoportnak a LatinCarneval Produkciónak is.

Valc Szabolcs vezetésével tánctermük táncosaiból összeállt egy keresett fellépő csoport, amelynek tagjai mind magasan képzett és sikeres versenytáncosok, akik otthonosan mozognak a táncművészet minden ágában! Ők fellépéseket vállalnak az egész országban vagy akár az egész világon!
Tegye színesebbé műsorát tánccsoportunk közreműködésével és szórakoztassa a nagyérdeműt a látványra épülő színes repertoárunkkal.
Bérelje fel akár az egész csoportot vagy csak egy párt, a színvonal garantált!

Pallettánk:

Salsa show : tüzes táncbemutató, élő kongadobos ritmusokkal, mely olyan bravúros, hogy érzelemgazdagságával mindenkihez eljut!

Rock and Roll party : a 60-as, 70-es évek “csavard fel a szőnyeget” stílusában! Igazi házibuli hangulatot teremtünk ezzel a számmal és akár tánctanítással megfűszerezve, te is velünk rophatod!

Bálnyitó standard táncok : Standard táncosok által eltáncolt angol és bécsi keringő, mely eleganciájával szemet gyönyörködtető látványt nyújt a nagyérdemű számára!

Copacabana show : Házhoz szállítjuk önnek a rio-i karnevált mindennel, ami hozzá tartozik! Tesszük mindezt gyönyörű hölgyek társaságában, akik élő konga dobos kíséret mellett eredeti marabutollal ellátott tollasfejdíszekben és swarowski kövekkel ékesített jelmezekben lejtik a vérpezsdítő táncot!

Revü : táncoslányaink elröpítik Önt a párizsi Moulin Rouge-ba! Látványra épülő produkciónk után nem marad kéz szárazon!

Latin show : Táncbemutató, mely felvonultatja az összes jól ismert latin-amerikai táncot! Bemutatjuk önnek a szenvedélyt a rumbán keresztül, az energiát a cha-cha-ban, a csábítást a szambában, a bikaviadal hangulatát a paso doble-n keresztül és az őrületet a jive-ban!

Székes jazz tánc: a századforduló hangulatát idéző produkciónk, melyben lányaink kalapban, székeken, neccharisnyában és fehér ingben mutatnak be egy frappáns jelenetet!

Boogie nights party: discogömbökkel és mikrofonfejjel

Divatbemutatók : csinos táncos lányokat kölcsönzünk divatbemutatójához, vagy koreográfiát készítünk divatbemutatókra!

Argentin tangó
Szépségversenyek koreografálása
Kán-kán show
Hastánc   bemutató
Flamenco show

És még sok minden más!